Paramore Fans Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» *Birthdayz*
Funny happenings... I_icon_minitimeVin 07 Oct 2011, 19:23 Scris de MaRyA

» BACK!!
Funny happenings... I_icon_minitimeVin 07 Oct 2011, 19:12 Scris de MaRyA

» Orice
Funny happenings... I_icon_minitimeMier 08 Sept 2010, 22:44 Scris de Deyush

» Hayley topless?
Funny happenings... I_icon_minitimeMier 25 Aug 2010, 12:05 Scris de Hina^Kimura

» Ce faci chiar acum?
Funny happenings... I_icon_minitimeDum 22 Aug 2010, 18:11 Scris de Deyush

» Kiss or Kill???
Funny happenings... I_icon_minitimeDum 22 Aug 2010, 18:10 Scris de Deyush

» Note pentru Staruri
Funny happenings... I_icon_minitimeDum 22 Aug 2010, 18:08 Scris de Deyush

» Black /White
Funny happenings... I_icon_minitimeDum 22 Aug 2010, 18:04 Scris de Deyush

» Rate the song above you!
Funny happenings... I_icon_minitimeDum 22 Aug 2010, 18:03 Scris de Deyush

Top postatori
Deyush (4608)
Funny happenings... I_vote_lcapFunny happenings... I_voting_barFunny happenings... I_vote_rcap 
Hina^Kimura (3344)
Funny happenings... I_vote_lcapFunny happenings... I_voting_barFunny happenings... I_vote_rcap 
MaRyA (2467)
AndreY (337)
ecstasy.xct (306)
mada_printesita (135)
G'.G. (120)
Oana~AllME (115)
Metamorphine (71)
HuntingYou (62)

Sondaj

Best album?>

Vezi rezultatele

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Parteneri
forum gratuit
www.animeworld.myfreeforum.roFunny happenings... Nbq4oi
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Statistici
Avem 85 membri înregistrați
Cel mai nou utilizator înregistrat este: dan

Membrii nostri au postat un numar de 11348 mesaje în 534 subiecte
Despre forum
Ce parere aveti de noua infatisare a forumului?Si de noil widget-uri>?
Flag counter
free counters
Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Funny happenings...

3 participanți

In jos

Funny happenings... Empty Funny happenings...

Mesaj Scris de Hina^Kimura Joi 02 Apr 2009, 22:09

Intamplarile noastre amuzante....am si eu una care cred ca pare desprinsa din filmele de comedie...

Incepuse intr`o vara..acum 2 ani..ca de obicei ma aflam la bunici in vacanta stand pe afara cu prietenii..cu sora mea..etc..era distractiv pana cand fetele s`au imputinat.,.asa ca am decis sa o tai incasa...toate ok...dupa cinci minute aud tipete alea alea..ma gandesc:ce bine ca am plecat!au venit deja pretenii lu` george...sa nu ii zic pe porecla...si am stat linistita...iar dupa alte 5 min apare sora`mea foarte surescitata spunandu`mi cu entuziasm ca un vecin de`al nostru...cam pilit i`a alergat pe baieti sa`i bata...si ca a nimerit pe unii..m`am amuzat teribil..nestiind ca in timpul ala bietii baieti erau alergati pe dig de omul-negru:))Am mancat[la ora 23 30:)))] dupa care m`am dus in casa iar....da` uite ca vien la noi verisoara mea..si eu ca sa nu tac deoarece mamaia incuiase deja usa....am zis..."ai` sa sarim geamul"...asa ca deghizate:)))...mai cu chiu cu vai..am sarit geamul si gardurile..intre timp baietii scapasera...cand sa ne ducem si noi incolo spre ei..auzim din spate vecinul turmentat..dai...fugi....am intrat in curtea unei femei si ne`am ascuns dupa niste scari...vedeam doar palme in umbra:))...un alt baiat,mai asa a dat sa isi dea jos tricoul alb ca sa nu se vada in intuneric ...din nefericire a uitat de maneci si a fost prins..in fata pericolului nu a spus decat"hai norrrrrroc fanica"Smile))))...In cele din urma cetateanul turmentat s`a hotarat sa plece...eu ,temandu`ma de alte minunatii,am decis sa plec spre casa in timp ce ceilalti s`au dus in alta parte..am luat`o asa pe langa gard si cand sa sar gardul curtii bunicilor,aud"ALEXANDRO!TE ZIC Lu` MATAMAREA~~~!!!!"God..iar Fanica"vecinu`" care ma incurca cu sora`mea..cand aud..da`i fugi frate prin gradina...mi`am pierdut papucii...si m`am ascuns dupa o perdea..obsevand insa ca vecinul beat BEAT BEAT!!!!A trecut pe alee...strigand la mamaimea..eu,inteligent am sarit geamul si m`am bagat in pat facandu`ma ca dorm..mamaia vine"Unde`i alexandra????"eu iar inteligenta"De un` sa stiu?Dormeam,,"Dupa care mamaia cu o grama`de`njuraturi iesind pe gura a plecat dupa sormea..

5 minute...NIMIC

10 minute,,,,NIMIC?????

15 minute....NIIIIIIIMMIIIIC???WTF????

Asa ca imi iau singurul papuc ramas..sar iar geamul si o tai prin gradina...imi gasesc papucul disparut,si merg la gard...pe strada nimic...unde s`o fi dus mamaimea?>?>>>???Si cand ma uit spre cimitir vad o silueta.....aiaiaiiaiaaia aia era mamaia...damned!Da`i iar fuga..si sarituri pe geam...dupa 5 min....tipete,.,,,au!Asta era mamaia..s`a dus reputatia mea..sormea intra plangand si prin sughituri o suna pe mama tocmai la 1 noaptea...se pare ca mamaia avea crize si o alergase cu batu`...in plina actiune..

A venit mama a doua zi dupa noi..si asta e tot!!!Sper ca v`a placut!!!!

That`z...mai puneti si voi pana imi mai amintesc!

~Ja Ne~~

~~Ash~~
Hina^Kimura
Hina^Kimura
Owner
Owner

Status : Freakin`crazy
Sex : feminin Numarul mesajelor : 3344
Varsta : 30
Localizare : pe luna de branza:)
Gimme your point:> : 62455
Data de inscriere : 01/01/2008

Cinema Bizarre
Emma:

http://deathnote.forumer.ro

Sus In jos

Funny happenings... Empty Re: Funny happenings...

Mesaj Scris de Deyush Vin 03 Apr 2009, 17:42

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

e tare.... mie nu`mi vine nimik in cap NeutralNeutral
Deyush
Deyush
Administrator
Administrator

Status : prieteni
Sex : feminin Numarul mesajelor : 4608
Localizare : Ploiesti
Gimme your point:> : 62531
Data de inscriere : 23/01/2008

Cinema Bizarre
Emma: Pseudonim:Emma.Age:18.Hobby:spy.Like:Chewing gum

http://JustTakeMyHand.hi5.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Hina^Kimura Vin 03 Apr 2009, 20:20

pai nu e inventata...e spusa fiecare cuvant adevraat....sormea mi`a dictat:P

mai pun dp ce imi mai amintesc:)
Hina^Kimura
Hina^Kimura
Owner
Owner

Cinema Bizarre
Emma:

Sus In jos

Mesaj Scris de Deyush Sam 04 Apr 2009, 22:58

pai stiu asta,... da nu`mi vine nimik in cap de ce as zice :-??
Deyush
Deyush
Administrator
Administrator

Status : prieteni
Sex : feminin Numarul mesajelor : 4608
Localizare : Ploiesti
Gimme your point:> : 62531
Data de inscriere : 23/01/2008

Cinema Bizarre
Emma: Pseudonim:Emma.Age:18.Hobby:spy.Like:Chewing gum

http://JustTakeMyHand.hi5.com

Sus In jos

Mesaj Scris de HuntingYou Vin 24 Apr 2009, 09:36

Mama...asta nu o stiam ,ash:))))

Eu....de pasti sa vedeti...ciocneam oua cu oana si am zis sa ciocnesc unu` si cu ramolitu` de strabunicu`..da` oana mi`a dat un ou nefiert da` vopsit,pregatit special de ea,si cand sa ii zic "prinde-l"lu strabunicu...l`a prins pe camasa......s`a luat tata de mn zicand ca eu`s dracu`n toata povestea si m`a trimis cu cozonac si oua la mamaimea...that bitch..a pus toate babele sa ma pupe:-&

HuntingYou
Level 2
Level 2

Status : good but not at all
Sex : masculin Numarul mesajelor : 62
Varsta : 31
Localizare : 45 grade laltitudine nordica:)) filosofic vorbind[not a nerd]
Gimme your point:> : 58700
Data de inscriere : 17/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Hina^Kimura Sam 25 Apr 2009, 13:37

Bravo.....cel mai tare paste merge la the denn:)))))))

eu...am ars o tigaie cand a inceput vacanta mea,,adica miercurea...

eu si cu o prietena de`a mea ajunsesem la bunicii mei....da` ei erau plecati la bucurestia sa ca eram singure...

am prajit noi cartofi...si dupa am bagat tigaia cu ulei incins in cuptor...

dupa ce am facut si clatite observ ceva la cuptor si o intreb pe respectiva fata"adino,ce arde acolo"?cand deschidem usa la cuptor ardea tigia de mama focului:))...era stramba saraca:))arsese pana si uleiul din ea...am dat`o afara cu un bat si cand am dat cu batu` pe maner a cazut maneru`Smile))eu strigam in zeflemea"ajuteor:))a luat foc cupteorul:))))"...

that`z all..pa
Hina^Kimura
Hina^Kimura
Owner
Owner

Cinema Bizarre
Emma:

Sus In jos

Mesaj Scris de Hina^Kimura Lun 14 Sept 2009, 16:24

Well.....de cand sormea si`a facut un nou gagic noi avem o boala astia de pe la bunici...punem un telefon sa ii inregistreze ce vorbesc...iai doamne razi de mori daca asculti inregistrarile....daca vreti i`ll send to you pe mess...sunt prea tari.,..

Dar acum..anul trecut vara 2oo8..Ash statea la poarta...doh!Fetele nu prea stau si nu prea sunt,asa ca am ramas doar eu cu baietii..deee!Si au fugit aia la furat de pere:))..iar eu am ramas la banca,cu inca un baiat..doh!Nu intreba....m`as fi dus si eu cu aia da` nu m`au luat....dupa ce s`au speriat de vreo 10 ori unul de altul[Smile)))] baietii au reusit sa intre in curtea respectiv..doar ca,la un moment dat nu stiu ce mi s`a parut mie ca vad intr`o curte si dau sa ma urc pe banca sa vad daca era vecina aia carcotasa....numai ca am pus piciorul doar pe o scandura si apasata de presiunea mea scandura s`a rupt iar eu am cazut,in bataia hohotelor de ras ale baietilor care se intorceau de la "cumparaturi"=))..ce penibil:<
Hina^Kimura
Hina^Kimura
Owner
Owner

Cinema Bizarre
Emma:

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum